ĒRTS DARBĪBAS REŽĪMS

AUGSTS APKALPOŠANAS LĪMENIS

INDIVIDUĀLA PIEEJA JŪSU IZSKATAM

INOVATĪVAS TEHNOLOĢIJAS / LABĀKIE PRODUKTI JŪSU SKAISTUMAM

PRIVĀTUMS PAKALPOJUMĀ

PASTĀVĪGAS ATLAIDES UN AKCIJAS

JŪS ESAT LABĀS ROKĀS

PAR MANI

INA PĒTERSONE

Kosmētiķe

Labdien, mani sauc Ina.

Kosmētiķes profesija ir mans aicinājums, kas mudina nemitīgi pilnveidoties un papildināt zināšanas par jaunākajiem atklājumiem skaistumkopšanā, pieredzi progresīvākās kosmētikas un arī dabisko līdzekļu izmantošanā, prasmes un darba metodes, lai spētu piedāvāt klientiem viņiem individuāli vispiemērotākos risinājumus.
Strādāju kosmētiķes profesijā kopš 2008. gada. Sāku savu darbību salonā Ellada, kā praktikante, pēc Rīgas Starptautiskās kosmētiķu skolas beigšanas, kur arī paliku strādāt patstāvīgi līdz 2009. gada rudenim, kad atvēru savu privātpraksi.
Esmu apmeklējusi un turpinu regulāri apmeklēt gan vietējo, gan ārzemju treneru vadītos seminārus, jo vēlos sev un saviem klientiem atklāt dažādu izstrādātāju kosmētiku un procedūras, lai piedāvātu klientiem labāko izvēli procedūru klāstā.

Izglītība:
Rīgas Starptautiskā kosmētiķu skola (2006-2008) kosmētiķes kvalifikācija, CIDESCO starptautiskais diploms RPIVA (1999- 2003), sociālo zinātņu bakalaurs psiholoģijā B.Mageles stilistu meistardarbnīca ( 1997-1999), kvalifikācija-stiliste

MANI SERTIFIKĀTI

PROCEDŪRAS

Masāža | Pīlingi | Injekciju metodes

ZĪMOLI UN SADARBĪBAS PARTNERI

no viena no labākajiem saloniem!

DĀVANU KARTE

Jūs varat iegādāties dāvanu sertifikātu par jebkuru summu!

Pēc klientu atsauksmēm, sertifikāts skaistumkopšanas salonā, viena no labākajām dāvanām!

Es Jums piezvanīšu stundas laikā.

JaunUMS | 200ml BIOREMODELĒŠANA

Bioremodelēšana visos ādas slāņos! Profhilo ir revolucionārs produkts, kas atjauno ādas…

Sazinies ar mani

ADRESE

Brīvības iela 85, Rīga
mob. 270 059 24
e-pasts: ina.petersone@gmail.com 

DARBA LAIKS

Darba dienas: 11:00 – 19:00
Sestdienas: 10:00 – 14:00
Svētdienas, pirmdienas: Brvīdiena

Es sociālajos tīklos

PIETEIKTIES KONSULTĀCĪJAI

Pieteikties konsultācijai pavisam viegli. Aizpildi informāciju par sevi un es sazināšos telefoniski -sniegšu atbildes uz Tevi interesējošiem jautājumiem

    *Piekrītu, ka mani dati tiks izmantoti, lai sagatavotu piedāvajumu un sazinātos

    Obligāti aizpildāmie lauki (*)

    par mani raksta

    ATSAUKSMES NO KLIENTIEM

    Miera un skaistuma oāze Rīgas centrā, kurā saimnieko brīnišķīgā Ina! Par talantīgu un prasmīgu sava amata pratēju mēdz teikt - cilvēks ar zelta rokām. Tad lūk- Inai ir ne tikai zelta rokas, bet arī sirds un attieksme. No viņas kabineta vienmēr izeju skaistāka un laimīgāka:)

    Rita Paula
    Populārā „Radio Skonto” rīta raidījumu vadītāja

    Kad man pēc kādas trakas dienas vai nedēļas gribas sevi palutināt, es zvanu Inai, un piesakos uz sejas masāžu. Viņas rokās ir kaut kāda maģija. Pēc vizītes ir sajūta, ka ne tikai mana sejas āda, bet visa dzīve kļuvusi mundrāka. ❤️

    Valdis Melderis
    Radio un TV personība

    Ina ir mana kosmetoloģe jau 13 gadus. Uzacu korekcija sejas kopšanas procedūras, masāža un mezoterapija, - es vienmēr jūtos īpaši aprūpēta pēc katra apmeklējuma! Inai ir īpaša enerģija un ļoti maigas rokas, kas nav visiem dots! Ina vienmēr ieteiks labākos sejas kopšanas līdzekļus, kas piemēroti tieši manai ādai. Rūpes un mīlestība pret cilvēkiem ir tas, ar ko mana mīļā kosmetoloģe ir īpaša!

    Ieva Masaļska
    UZŅĒMĒJA, FITNESA TRENERE